418 infants assisteixen a les escoles d’estiu i els campus esportius de Formentera

Unes activitats que començaren ahir i que es portaran a terme fins al 31 d’agost als tres col·legis públics de l’illa. Enguany l’Escola d’Estiu s’ha iniciat amb un total de 140 participants tutelats per un equip de professionals format per 21 monitores i monitors de temps lliure així com una directora.
Les activitats són dirigides a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys amb horari de 9.00 a 14.00 h de dilluns a divendres, oferint des de les 8.00 hores el servei d’escola matinera. Les activitats que es desenvolupen durant els mesos de juliol i agost són molt variades i responen sobretot a tallers d’arts plàstiques, tallers per promoure l’activitat física, tallers de jocs, de música i ball o de teatre i cuina, entre d’altres. També es fan sortides a les platges i d’altres excursions a més de natació com activitat complementària.
A més, l’àrea d’Esports del Consell organitza directament dos campus per donar una altra oferta. Al Campus de natació sincronitzada, dirigit a nens i nenes d’entre 5 i 15 anys, s’hi han apuntat 87 alumnes que practicaran acroesport, psicomotricitat, dansa, teatre, natació i sincro entre altres activitats. Les classes es perllongaran fins al començament del curs escolar. 8 monitors i un voluntari ho fan possible.
D’altra banda, el Consell també organitza el Campus d’Atletisme divertit, al qual s’han inscrit 50 boixos i boixes de 3 a 6 anys. Els infants practiquen psicomotricitat, treballs manuals, natació divertida, habilitats saludables, i arts plàstiques entre d’altres. Les classes es perllongaran fins al 31 d’agost. Ho fan possible 4 monitors i un socorrista.
Així mateix, diferents clubs esportius de l’illa organitzen els seus campus esportius amb el suport del Consell. És el cas del Campus de bàsquet, amb 54 participants d’entre 4 i 12 anys, el de tenis, amb 35 nenes i nens de 5 a 16 anys o el de pàdel, amb 12 inscrits de 5 a 16 anys. Enguany, s’ofereix també el Campus de futbol, amb un total de 40 participants d’entre 6 i 16 anys.

About Author

Comments are closed.

background