TOP

Una clínica veterinària de Palma investigada per estafa i maltractament

El servei de Protecció de la Natura de la Guardia Civil, ha investigat al propietari d’aquest establiment, com a presumpte autor de delictes de maltractament animal i estafa.

Diversos particulars i associacions havien presentat denuncies davant el SEPRONA, per irregularitats en el tractament d’animals malalts per mala praxis del veterinari, que sembla que emetia diagnòstics de malalties per a les que o be no tenia formació o li mancaven equips adequats per la diagnosi, i tot això podia provocar danys o lesions als animals.

El SEPRONA va fer una investigació al centre acompanyats d’un veterinari de la Conselleria de Medi Ambient i van observar nombroses infraccions, com ara les condicions higièniques i sanitàries del conjunt de les dependencies de la clínica, el no estar inscrit en el registre de la Conselleria, no gestionar correctament els residus que es generen en un centre d’aquestes característiques, i no presentar autorització d’indústria per la manipulació de l’aparell de radiodiagnòstic.

Ara investiguen el destí final dels residus orgànics trobats a la clínica, i els tractaments realitzats a animals malalts, alguns dels quals van morir posteriorment.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES