TOP

El Govern diu que la instal•lació d’hemodinàmica i Neurocirurgia a Can Misses continuen en fase d’estudi

Així ho va manifestar ahir en la seva visita al centre hospitalari, la Consellera de Salut, Patricia Gómez.

El Defensor del Poble ha obert una investigació d’ofici per sebre perquè l’hospital pitiús no compta amb sala d’hemodinàmica. Segons la Consellera el servei està garantit mitjançant el concert amb la Policlínica del Rosario.

Segons Gómez es tracta d’un servei complexa, del que actualment només disposa l’Hospital de Referència Son Espases. Així ho ha parlat amb el Defensor del Poble i ha dit que “requereix un estudi detallat, que estan fent en els darrers mesos, a més d’analitzar la inversió que suposaria la posada en marxa del servei”.

En la mateixa situació es troba el servei de Neurocirurgia a on també hi ha un concert amb la mateixa Policlínica i s’està estudiant la seva instal·lació.

En aquest sentit la Conselleria ha rebut dures crítiques arrel de la mort del Pilot Àngel Nieto, ja que alguns professionals consideren que el servei de Neurocirurgia de la Policlínica del Rosario no ofereix la suficient qualitat i consideren que la sanitat pública hauria d’oferir aquest servei amb garanties a les Pitiüses, donat l’elevat índex d’accidents de transit que es produeixen i que precisen d’aquest servei.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES