TOP

Desmunten a ses Illetes dos ‘xiringuitos’ de iots privats

Aquesta És la tercera vegada en l’últim mes que es procedeix a retirar instal·lacions d’aquest tipus en aquesta platja del Parc Natural de ses Salines

Els serveis tècnics de l’àrea de Medi Ambient del Consell de Formentera van alertar i van acompanyar al personal de la Demarcació de Costes per instar les tripulacions de dos iots a desmuntar dues ocupacions sense autorització que havien realitzat a la platja de ses Illetes, en ple Parc natural. És la tercera vegada en l’últim mes que es procedeix a desmuntar instal·lacions d’aquest tipus.

L’ocupació no autoritzada la van realitzar les tripulacions dels iots ‘Kismet’, de 95 metres d’eslora, i ‘Titania’, de 71 metres, que «sense cap mena  de permís havien col·locat , 12 hamaques, cinc para-sols, dues butaques i panells per delimitar l’ocupació.

La segona instal·lació, de 40 metres quadrats, tenia una carpa, una taula de càtering, dues butaques, un para-sol, taules de pàdel surf i tovalloles i cremes.

La consellera del Medi ambient, Daisee Aguilera, va afirmar que «en aquesta illa la zona de domini públic és de tots, i no és pot fer un ús privatiu de l’espai sense autorització».

És la tercera vegada en l’últim mes que es procedeix a retirar instal·lacions d’aquest tipus en aquesta platja del Parc Natural de ses Salines

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES