TOP

Reviu el Partit del SD. Formentera – UD. Logroñés.

El  SD Formentera guanyà ahir a la pròrroga per 4 a 3 en un partit d’infart contra el Logroñés, en que els de la Rioja tenien una avantatge en el marcador de 0 a 2 quan faltaven 10 minuts per complir els 90 reglamentaris. Bruno Vinicius escurçà distàncies en el 81, però l’empat no arribà fins al minut 89 quan un xut de Fobi fou desviat per un contrari i finalment entrà entre els tres pals.
Als 5 minuts de la pròrroga, Dailos avançà als formenterers amb un xut creuat. Cal mencionar a més que els roig-i-negres jugaven amb 10 homes perquè la lesió de Vinicius arribà amb els tres canvis exhaurits. Per més desgràcia, l’àrbitre assenyalà un polèmic penal que permeté al Logroñés posar l’empat a 3. Però el Formentera sembla tocat per la fortuna en la competició del Ko i les 750 persones ahir congregades al Municipal presenciaren com Gabri, el golejador contra el Sevilla, posava el definitiu 4 a 3 a l’electrònic al minut 107 de partit.