TOP

El Formentera rep a un Alcoià amb nou entrenador

El Formentera s’enfronta aquest cap de setmana a l’Alcoià, un vell conegut que fou eliminat pels roig-i-negres a la Copa del Rei. Els valencians han sumat sis punts, només han guanyat un partit en cinc jornades i s’han convertit en el primer equip de la lliga en substituir l’entrenador, així, José Galiana, ex preparador de l’Eldense i del Lorca, debutarà a la nostra illa.
El Formentera buscarà la seva primera victòria al Municipal, on fins ara ha comptat els dos partits disputats per derrotes.
L’entrenador, Tito García Sanjuán no podrà incloure a la convocatòria als lesionats Agus OjedaBruno Vinicius i Álvaro Muñiz.
El partit de la sisena jornada de lliga se celebra al Municipal el diumenge a les 12 del migdia i com sempre un quart d’hora abans començarà a transmissió amb en Xavi Guasch.
D’altra banda, el club ha informat que el sorteig de Copa del Rei pels setzens de final se celebrarà el pròxim 28 de setembre a les 13 h. Els formenterers es podrien enfrontar a Barcelona, Real Madrid, Atlético , VillarrealAthletic Club, Real Sociedad o Sevilla.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES