TOP

Tercera etapa de “respiralia”

A la tercera i última etapa de Respiralia la volta a Formentera nedant, 220 nedadors recorregueren 7 km en tres trams diferents, l’entorn de Cala Saona, les coves de Puig d’en Guillem i Cavall d’en Borràs. D’aquesta manera la travessa patia una variació, perquè les condicions meteorològiques recomanaven evitar el recorregut per llevant.

Això sí, el que no s’ha pogut impedir són les picades de borns registrant més d’un centenar de casos entre els nedadors, alguns dels quals han patits fins a quatre picades.

Els serveis de socorrisme i assistència sanitària han hagut d’aplicar als afectats una barreja de vaselina i corticoide tòpic per tractar les cremades.

A l’arribada a la platja de Cavall d’en Borràs, els més de 20 equips de nedadors han celebrat el final de l’esdeveniment amb una coreografia artística i humorística.

La Volta a Formentera de Respiralia és possible gràcies als 53 voluntaris que ajuden a organitzar aquest esdeveniment solidari en favor dels afectats per la fibrosi quística.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES