El Parlament anuncia que es crearà el grau universitari en Direcció Hotelera

0

En compliment d’una iniciativa de la diputada per Formentera, Sílvia Tur, en què demanava al Govern iniciar contactes amb la UIB i l’Escola d’Hoteleria per la conversió del títol propi de Direcció Hotelera Internacional en títol oficial de grau universitari.

Aquesta iniciativa obtingué el suport de la totalitat dels grups parlamentaris, i poc més d’un any després ja s’han fet avanços importants per possibilitar aquesta nova oferta formativa a les Balears.
La diputada Sílvia Tur a més ha assenyalat que calen alguns canvis en el pla d’estudis d’aquesta formació, reforçant les matèries de gestió empresarial com la comercialització d’allotjaments, processos de qualitat, gestió de recursos humans i eficiència ambiental, entre d’altres.

Tur també ha recordat que a l’Estat Espanyol ja hi ha un mínim de sis centres universitaris que ofereixen aquest grau, cinc dels quals es troben a Catalunya.

About Author

Deixa una resposta