TOP

El Formentera comença el “Tourmalet” a Vila-real

El Formentera comença aquest cap de setmana el seu particular Tourmalet en lliga i Copa, on en poc més de dues setmanes s’enfrontarà al filial del Villarreal, a l’Hèrcules, el Mallorca i el València Mestalla, a més del duel de Copa contra l’Athletic Club.

La primera etapa comença aquest diumenge a les 11.30 h a Vila-real on els de Tito García Sanjuan s’enfrontaran al filial de l’equip de Primera amb les baixes de Bruno Vinicius, Álvaro Muñiz i Agus Ojeda. La transmissió d’aquest partit de la novena jornada començarà el diumenge a partir de les 11 i quart amb en Xavi Guasch.
I d’altra banda, us recordam que avui és el primer dia que els socis del Formentera poden comprar en exclusiva les entrades pel partit de Copa al Municipal del 25 d’octubre a les 19 h entre el Formentera i l’Athletic Club de Bilbao.
Les localitats es poden adquirir aquesta tarda de 17 a 19h a les taquilles del camp. Els socis també podran comprar entrades de forma exclusiva el dissabte, d’11.00 a 13.00 h, i dilluns de 17.00 a 19.00 h.

Després s’obrirà la venda exclusiva per a residents a Formentera: serà el Dimarts 17 i dimecres 18 d’octubre de 17.00 a 19.00 h (això  s’haurà de presentar certificat de resident).
La Venda a públic en general serà a partir del dia 19.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES