TOP

Avui Gemma Mengual se submergeix a Formentera en el Festival Save Posidonia

Un esdeveniment que es perllongarà fins al diumenge vinent. Durant quatre jornades se celebren gairebé un centenar d’activitats esportives, culturals, educatives i mediambientals.

La majoria de les activitats es desenvolupen en el centre neuràlgic de Sant Francesc, entre la plaça de la Constitució, l’avinguda Porto-salè i el jardí de Ses Eres, on s’han muntat parades per acollir exposicions d’artistes i artesans de l’illa relacionades amb la posidònia.

Avui hi ha una exhibició de moda de dissenyadors de Formentera que finalment acabarà amb una desfilada subaquàtica feta per unes models ben especials, l’exolímpica de natació sincronitzada Gemma Mengual i Cristina Piaget.

A més, s’ha creat un espai audiovisual a la plaça amb diverses projeccions relacionades amb el medi ambient. Precisament en aquest enclavament Pierre-Yves Cousteau ha presentat el vídeo Cousteau Divers rodat a Formentera.

L’educació infantil no podia faltar dins aquest Festival. S’ha muntat una recreació del món marí feta pels escolars de Formentera i un grup d’alumnes de Mallorca ha fet un còmic sobre la posidònia. A més, es fan tallers de divulgació i conscienciació infantil amb activitats lúdic-educatives.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES