TOP

Almenys tres robatoris en pocs dies en cases des Cap i Es Mal Pas

En els tres casos els actes delictius s’han comès en absència dels propietaris o inquilins de l’habitatge.

Així, el passat 6 de juny un veí des Cap denunciava que just quan es trobava fent feina a Sant Francesc, un lladre o un grup d’ells entrà a la seva propietat forçant la finestra del lavabo.

En els darrers anys és la tercera vegada que roben a la mateixa casa, uns assalts que sempre han coincidit amb la temporada turística. Escoltam a n’Enric Barot, el propietari afectat.

En aquest cas el propietari assegurà que se li han sostret béns amb un valor sentimental.

Els altres dos robatoris han tengut lloc aquest dimarts. En un d’ells, produit a una casa de Can Parra, el lladre forçà la porta i després de buidar maletes i calaixos s’endugué un ordinador portàtil a més d’altres objectes de poc valor. L’home fou sorprès per la camara de seguretat, anava a cara descoberta i amb gorra blanca.

Per últim, el tercer robatori es produí dimarts per la nit en una casa des Mal Pas. El lladre, que anava encaputxat, també va ser captat per la càmera de seguretat de la casa i s’emportà uns 150 euros i una càmera fotogràfica.

Recordam que segons dades del Ministeri de l’Interior, els robatoris amb força en domicilis van baixar a Formentera un 16,6% el 2016, amb 126 casos, enfront dels 151 del 2015.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES