TOP

Cap de setmana de Festes de Sant Jaume

Amb l’exposició de “Els pelegrins” de Michel Mouffé, el taller de flors: Prepara’t per a la Flower i el torneig de tennis i pàdel s’ha donat el tret de sortida a les festes grans de Formentera.
Aquest dissabte a partir de les 19 hores activitats per a infants i joves al Jardí de ses Eres, a les 21.30 començarà la Flower infantil amb Dj. Javi Box i animació.


A partir de les 23 hores Dj. Blue, Dj. Javi Box, música en viu amb Jam Factory i el carismàtic Dj. Pharma ompliran de música i color la Plaça de la Constitució en la mítica festa Sa Flower. Recordeu que disposa de servei d’autobusos des de les 22 i fins a les 6 del matí.
Aquesta setmana el Jazz a la Plaça es trasllada al diumenge a partir de les 22 hores amb Eva Fernández i Josep Munar.
Més música per dilluns amb Reggae per a xics amb The Penguins a la plaça de la Constitució, a les 20.30 tendrà lloc l’acte institucional de la Diada de Formentera al cinema amb l’entrega dels Premis Sant Jaume 2017.


El dilluns acabarà amb les actuacions de Maika Makowski, els barcelonesos Sidonie i The Penguins Band en concert a la plaça.
Finalment el dia de Sant Jaume, dimarts tendrà lloc la Missa de Sant Jaume a l’Església de Sant Francesc amb convit d’orelletes.

FESTES DEL PILAR DE LA MOLA 2009

Continuarà una ballada popular a càrrec de les colles de ball, Es Xacoters i Es Pastorells que donaran pas a les actuacions dels eivissencs Ressonadors, el retorn d’Spioks per celebrar els 25 anys del seu naixement i finalment els Blues Mafia i Es Saligardos.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES