TOP

Avui es lliuren els premis Sant Jaume

Avui a les 20:30 a la sala d’actes de Cultura, al cinema, es celebra l’acte institucional del patró de Formentera, en que es concedirà la medalla d’or de Formentera, que enguany rebrà el col·lectiu de la salut, la distinció de fill adoptiu, pel biòleg marí Manu San Félix i els tres premis Sant Jaume.

Pilar Castelló, mestra, logopeda i directora fins a la seva recent jubilació del CEIP Mestre Lluís Andreu i que actualment és col·laboradora de Ràdio Illa, ha set distingida amb el premi Sant Jaume. Escoltam a Castelló reflexionant sobre l’ofici de professora.

 

Castelló, nascuda a Sant Joan de Labritja el 1953, ha dedicat més d’un quart de segle a l’ensenyament a la nostra illa i anteriorment fou la primera funcionària de carrera del llavors Ajuntament de Formentera.

A més, el ple del Consell, també acordà nomenar fill adoptiu de Formentera a Manu San Félix. Escoltam al president, Jaume Ferrer

Manu San Félix, nascut a Madrid l’any 1964, ha set distingit per la seva labor investigadora i de protecció del món marí.

A més, en l’acte institucional d’avui, també es lliurarà la medalla d’or de Formentera 2017. Enguany aquesta distinció serà pel Col·lectiu de professionals de la salut de la nostra illa. 

D’altra banda, també s’ha acordat concedir dos premis Sant Jaume més, Un dels guardons és pel Club Dojo Formentera, en reconeixement a la seva tasca en la introducció de les arts marcials a la nostra illa, començant pel judo, l’any 1982. Un esport al que en els darrers anys s’hi ha afegit l’aikido, el jujitsu, el karate, o el kendo, disciplines que promouen valors tals com la superació, la companyonia i l’esforç.

L’últim premi Sant Jaume és per la Fonda Rafalet, que rep aquest guardó després de més de seixanta anys de mantenir una activitat hostalera amb gestió familiar. L’acord del Ple destaca que aquest establiment des Caló ha sabut adaptar-se a les transformacions i necessitats del sector turístic.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES