El Formentera perd 4 a 0 davant el Mallorca en la pre-temporada

Els mallorquins van ser un vendaval, especialment durant la primera part amb un Cedric letal que amb un hat trick va posar l’espectacle del partit.

Al minut 3 el jugador nigerià marcà l’1 a 0 i al minut 25 el porter Chechu la posa de nou als peus de Cedric que va tornar a perforar la porteria del Formentera, el mateix que va fer en el minut 30 aprofitant una passada de Lago Junior.

Al minut 40 el propi Lago Junior posar el 4 a 0 al marcador.

Un Mallorca lluitador davant d’un Formentera apàtic durant la primera part. La segona el Mallorca va canviar tot l’equip i tot i no tenir la capacitat ofensiva dels primers 45 minuts si ofereix una defensa molt sòlida.

El partit va començar amb 45 minuts de retard per culpa del vol que havia de dur als de Tito García San Juan a Palma.