TOP

El Formentera fitxa a Souza per la punta d’atac

Arriba el novè fitxatge per l’equip que competirà a Segona B. Es tracta de Bruno Vinicius Souza Mederio, brasiler nascut al 1991. És davanter centre provinent del C.F.Badalona, que milita al grup 3 de Segona B. És un jugador corpulent de 26 anys, amb una alçada d’1,82 i 72 kg de pes.

Bruno té una gran experiència a la categoria de bronze. En les 5 temporades que ha jugat a Segona B ha disputat un total de 129 partits i ha marcat 24 gols, amb els diferents equips on ha estat.

Bruno Vinicius es va formar en la pedrera del Reial Madrid, on va jugar de 2010 a 2014. Els dos últims anys va militar en l’equip C del club blanc a Segona B, encara que el descens del Castella el va obligar a buscar-se la vida lluny de la capital d’Espanya.

D’allí se’n va anar a l’U.E.Sant Andreu, del grup III, on va ser titular en 22 partits, va jugar 1.838 minuts i va marcar 4 gols.

Un jugador que destaca per la seva habilitat en el regateig i la seva fortalesa en el remat de cap li van obrir les portes del C.E.Sabadell, un equip amb potencial que aspirava a l’ascens de categoria. En aquest club va signar una gran temporada amb 25 partits disputats, 18 d’ells com a titular, i va marcar 8 gols.

La temporada anterior, 2016/17, va canviar d’equip però sense deixar Catalunya. Va fitxar pel C.F.Badalona que competeix al mateix grup de Segona B que competirà el Formentera. Al Badalona va jugar 22 partits, 14 com a titular i va marcar 2 gols.

La següent aturada de Bruno Vinicius serà el nostre club on aportarà una gran experiència en la punta d’atac de l’equip de Tito García Sanjuán i de ben segur ens donarà moltes alegries amb la samarreta de la S.D.Formentera.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES