Alejandra Ferrer és la candidata de GxF al Consell de Formentera

L’actual vicepresidenta tercera i consellera de Territori i Turisme, Alejandra Ferrer, s’ha proclamat candidata de Gent per Formentera a les eleccions al Consell Insular del pròxim 26 de maig. Ferrer, que entrà el 2011 a l’equip de Govern insular assumint les carteres de Turisme i Mobilitat, ha aconseguit el suport unànime de l’assemblea general extraordinària del partit, que ha donat el vistiplau a la proposta realitzada per l’executiva arran de la renúncia de l’actual president del Consell, Jaume Ferrer.
A l’assemblea, celebrada a la seu del partit insularista de Sant Ferran, hi han votat presencialment 57 militants i també s’ha recollit el sufragi delegat de 29 persones, és a dir, que hi han participat el 60% dels 153 afiliats de GxF.

Alejandra Ferrer i Jaume Ferrer s’abracen després de l’anunci de la candidatura de l’actual vicepresidenta.

Primeres paraules de la candidata Ferrer
En la compareixença davant dels mitjans que Ferrer ha realitzat després de l’assemblea, ha agraït el suport de la formació i de Jaume Ferrer «per haver treballat per aconseguir un partit obert, multicultural, d’obediència insular» i que fa feina per «l’equilibri entre l’economia de l’illa i el benestar dels residents». La candidata ha declarat que a la seva «família sempre hi ha hagut tradició política», en referència al seu pare, el desaparegut exalcalde Bartomeu Ferrer, però que fins que no va sorgir el projecte de GxF no es va involucrar en cap formació perquè en aquest partit ha trobat «un grup de persones que treballen perquè Formentera mantingui la seva identitat i segueixi sent un indret tranquil i singular». Ferrer també ha indicat que afronta la candidatura amb «emoció, molta alegria i moltíssima energia per continuar aquest projecte que es va iniciar fa quasi 12 anys» i ha fet referència a les reivindicacions socials que han cohesionat als formenterers: «El poble de Formentera ha estat sempre un poble valent i lluitador» i ha assenyalat els exemples del «càmping i del trasllat de l’estació marítima d’Eivissa». La successora de Jaume Ferrer al capdavant de les llistes de GxF ha explicat que «això ha demostrat que conjuntament arribam sempre als reptes que ens proposam«.

La llista completa a finals de març o abril
La secretària general de GxFSusana Labrador, ha explicat que ara s’obre un període en què «qualsevol militant pot proposar-se per formar part de les llistes [electorals]» i que «entre la candidata i l’executiva, es treballarà per elaborar la llista amb militants i simpatitzants», un procés que ha de culminar «a finals de març o principis d’abril».
Labrador ha assegurat que Ferrer «és la millor candidata perquè seguirà el model d’illa pel qual el partit ha treballat durant aquests anys» i ha afegit que «és una persona amb molta energia i incansable». A més, Labrador ha assenyalat que la formació està «orgullosa» que «sigui una dona la nova candidata» i que ara cal fer feina «perquè sigui la primera presidenta del Consell de Formentera».

 

 

 

About Author

Comments are closed.

background