Alejandro Mayans ja és jugador del primer equip i San José renova

El Formentera ha confirmat que el jugador del filial, Alejandro Mayans Garciolo, de 20 anys, renova amb el club i serà jugador de la primera plantilla la pròxima temporada a Tercera Divisió.
Mayans s’ha format a les categories inferiors de l’entitat i segons el Director Esportiu, José Quereda “Pirri”, “és un bon jugador i bona persona. És un al·lot de la casa, un futbolista que ja va arribar a jugar alguns partits de Tercera Divisió amb el primer equip la temporada 2016/17, però lamentablement no ha tengut continuïtat”.
Mayans, tendrà fitxa del primer equip però també podrà jugar amb el filial en cas de necessitat, tot i que la intenció del Director Esportiu és que pugui jugar cada setmana a Tercera.
En la mateixa línia que Alejandro Mayans, es treballa intensament des del club per poder promocionar algun futbolista més del filial i segons l’entitat hi ha converses amb dos jugadors del “B“.

Renovació de San José
El Formentera també ha informat de la renovació d’un els jugadors amb més experiència de la plantilla; Samu San José. El defensa càntabre de 34 anys i el club han arribat a l’acord de continuïtat per a dues temporades més, en les quals el jugador també assumirà la responsabilitat d’adjunt de coordinació del futbol base.
San José, va arribar fa un any procedent del Llagostera i es va formar en les categories inferiors del Racing de Santander, equip amb el qual va arribar debutar a Primera Divisió la temporada 2005-06 de la mà del tècnic Manolo Preciado. Amb San José ja són tres els jugadors renovats per la pròxima campanya, juntament amb Maikel i Javi Rosa.

About Author

Comments are closed.

background