Aquest cap de setmana torna el Festival Guitarres de Formentera

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que el pròxim divendres 13 de setembre, dissabte 14 i diumenge 15 tendrà lloc «El Festival Guitarres de Formentera». Aquesta edició les activitats musicals tendran lloc, com ve sent habitual, a la plaça de l’Església del poble de Sant Ferran la nit de divendres i dissabte de 22.00 h a 04.00 h. Actuaran César Crespo, Kelly & The Jam FactoryGlassford & The Providence, LitusChimichurriAlex Schultz & los Peligrosos GentelmenBobby AlexanderMonsters of Palma.
A més, com succeeix a cada edició, cada nit es conclourà amb una «jamsession» on actuaran els músics presents. I el diumenge 15 de setembre a les 21.30 h al restaurant Sa Panxa de Sant Ferran es posarà el punt final a la celebració dels 11 anys del festival amb una «jamsession«.

Una clàssic del calendari cultural
Aquest festival de música Blues, Jazz i Rock s’ha convertit en cita imprescindible pels amants de la música del setembre a l’illa. El Festival, organitzat per l’associació Guitarres de Formentera va sorgir l’any 2008 de la idea del seu president Ekkehard Hoffmann quan va proposar celebrar els 20 anys de l’associació Guitarres de Formentera sobre un escenari. El Consell de Formentera subvenciona aquest esdeveniment que segons la consellera de Cultura i Festes, Susana Labrador, «és ja una peça clau del calendari cultural de Formentera de la qual gaudeixen turistes i residents».

About Author

Comments are closed.

background