Arsenal: “Hem millorat però ens ha faltat definició”

El primer gol del Formentera en el 2018 va valer per aconseguir l’empat a 1 en el Municipal davant d’un equip de play-off, el Cornellà. Els catalans s’avançaren en la primera part, però els homes de Juan Arsenal buscaren la porteria rival i mostraren que són un equip capaç de plantar cara a un dels millors quadres de la categoria. El gol dels locals no arribaria fins al minut 55, obra de Nando.

Arsenal ha assegurat que “hem millorat, però hem generat ocasions i hem tengut el control, ens ha faltat definició”. El manxec ha afegit que “generant futbol, el treball de l’equip es transformarà en resultats”.
El Formentera això sí, continua en posicions de descens i se li segueix resistint la victòria en els set partits de lliga que ha disputat en el 2018.

La resta d’equips de les Illes
La Penya Deportiva per la seva banda, veié com el Sabadell aconseguia el definitiu empat a 1 a les acaballes del partit a la Nova Creu Alta i ara és en avant penúltima posició, just després del Formentera i amb tres punts menys. El Balears tornà a punxar, i perdé per 1 a 0 al camp de l’Olot i es troba en penúltim lloc de la taula. I per últim el Mallorca és líder amb 10 punts d’avantatge sobre el Villarreal després de guanyar per 1 a 0 a l’Alcoià.