Avui se celebra la tercera sessió dels pressupostos participatius del Consell d’Entitats

Una sessió en què es presentaran els resultats de la primera ronda de votacions, que tengué lloc la passada primavera, i en la que el teixit associatiu de l’illa votà les 32 propostes presentades per les entitats. Finalment la llista de les opcions més votades arriba a cinc propostes.
Així, les 74 associacions registrades en el Consell d’Entitats estan cridades a assistir a la presentació d’aquestes 5 propostes, en què es detallarà la tramitació, terminis d’execució i pressupost de cada una d’elles.
Posteriorment les associacions del Consell d’Entitats hauran de decidir quines són les opcions preferides. El projecte o projectes més votats seran els que portarà a terme el Consell Insular, això sí, sense superar el límit de la partida dels pressupostos participatius, que ascendeix a 325.000 euros.
La tercera sessió del Consell d’Entitats sobre Pressupostos Participatius serà avui a les 19,30 en primera convocatòria i a les 20 h en segona a la seu del Casal d’Entitats, a l’antic centre Metge.

About Author

Comments are closed.

background