Baixen els casos atesos de violència de gènere

Fins al mes d’octubre el Consell ha intervingut en 14 casos de violència de gènere, mentre que en les mateixes dates de l’any passat s’havien atès 18 casos.
Unes dades que ahir es feren públiques durant la presentació dels actes per celebrar el dia internacional per a l’eliminació de la violència contra la dona, que organitza Espai Dones i que tendrà lloc el pròxim 25 de novembre.

Activitats en el marc del Dia per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona
Destacam la projecció del film “Los niños del Barrio Rojo“, Òscar 2015 al millor documental. La cita serà el dimarts a les 20 h a la biblioteca Marià Villagómez.
El dissabte 18 de novembre se celebrarà una actuació de Teatre fòrum sobre violència de gènere, a càrrec de la companyia teatre de Xoc de Menorca, que es representarà al restaurant Sa Panxa a partir de les 22.00 h.
El dilluns 20 de novembre a les 20.00 h s’inaugurarà l’exposició fotogràfica “Koinonía”, d’Isa Sanz, a l’Ajuntament Vell.
També es projectarà la pel·lícula “La maleta de Marta”, de Günter Schwaiger. La protagonista del film oferirà un col·loqui després de la pel·lícula, que està patrocinada per Amnistia Internacional Illes Balears i Eivissa. L’acte tendrà lloc el dimecres 22 a les 19.30 h a la sala d’Actes de Cultura.

25 de novembre
El dia internacional per a l’eliminació de la violència contra la dona, el 25 de novembre, serà una jornada plena d’activitats. A les 11.00 h es muntarà a la plaça de la Constitució una taula informativa de la campanya Re-Acció de l’institut Balear de la Dona.
Al mateix indret es farà a la 13.00 h la lectura del manifest amb motiu d’aquesta data.
I a la tarda, a les 19.00 h es farà el taller emocional-vivencial amb perspectiva de gènere «Ni princeses ni prínceps» a càrrec de l’experta en psicoteràpia social Isabel Serrato a la sala d’Actes de Cultura.
Com cada any, a les 21.30 h es farà el sopar de germanor que enguany a més celebra el X aniversari d’Espai Dones. El sopar es farà a l’hostal Rosales des Pujols. Es poden reservar places telefonant al 697 941 016.
Per últim, el dimecres 29 de novembre s’oferirà una xerrada per les famílies a partir de les 19.00 h amb el títol “Benvinguts al llarg i emocionant viatge” a l’escoleta Sa Miranda de Sant Francesc. A les 19.30 h d’aquell mateix dia hi haurà un taller per «Aprendre a gestionar les teves emocions difícils», a càrrec de la psicòloga Ana Costa García, a la sala d’Actes de Cultura.

About Author

Comments are closed.

background