Balears és la segona comunitat de l’Estat on més s’usa internet

Ningú ho diria, tenint en compte la deficient cobertura d’internet que, en molts casos, hi ha a Formentera, però les dades de l’INE indiquen que Balears és la segona comunitat amb més internautes. Pel que fa a percentatges, només ens supera Madrid, segons l’enquesta impulsada per l’Institut Nacional d’Estadística.
El 89,8% de la població de les Balears va emprar internet en els tres últims mesos, mentre que a la Comunitat de Madrid aquesta proporció arriba al 91%; la tercera és Aragó, amb el 89,2% i la mitjana del conjunt d’Espanya és 86,1%.
Les comunitats amb major percentatge d’ús freqüent (almenys una vegada a la setmana) són igualment Madrid i Balears. Pel que fa a la compra de béns en línia, l’arxipèlag és la quarta regió amb més consum per internet, amb un 49% d’usuaris, per darrere de Navarra, Madrid i Catalunya.
L’enquesta posa en relleu que pràcticament en la totalitat de les llars espanyoles hi ha televisió (en el 99,1%) i telèfon mòbil (en el 98%), però baixa de forma considerable el nombre de llars amb telèfon fix (el 75,8%) i ordinador (el 79,5%).

About Author

Comments are closed.

background