Büchau guanya la 37a Volta a Formentera

Àlex Büchau es va emportar la 37a Volta a Formentera de surf de vela, amb un temps de 6 hores i 16 minuts, uns 9 minuts abans que el segon classificat, Álex Figueiras. El podi el tancà Omar Juan amb un cronòmetre de 6 hores i 27 minuts.
La prova comptà amb vent de component est de 8 a 11 nusos, que va baixar d’intensitat a la tarda. La flota estigué agrupada durant bona part de la regata, especialment en les primeres posicions.

Orsa amb diamant per Büchau
Diumenge a la nit es féu l’entrega de premis i recordatoris pels 21 participants en la 37a Volta al Restaurant Capri des Pujols, on també estigué present Jacques Laurent, president del Club Surf Formentera i fill adoptiu de l’illa, que per motius personals no havia pogut acudir a les dues últimes edicions de la Volta a Formentera.
Amb la regata d’enguany, el campió, Àlex Büchau, ha completat 32 Voltes a Formentera, de les quals n’ha guanyat 8. En haver participat en 25 Voltes, Büchau s’ha convertit en el primer regatista a ser guardonat per l’organització amb una orsa d’or blanc amb diamant incrustat.