Comença el període d’inscripció de les escoles municipals

El període per apuntar els infants als centres de formació públics d’atletisme, tennis i tir amb arc, s’iniciarà a partir de demà, 1 de setembre. L’escola de vela queda exempta d’aquest procés d’inscripció, ja que a l’hivern l’equip de regata el gestionarà el Club Surf Formentera.
Les inscripcions de les activitats amb places limitades a les escoles municipals esportives seran atorgades per prioritat de registre d’entrada. De manera que tothom podrà inscriure’s de forma telemàtica al mateix poliesportiu, a l’OAC i per Internet a l’OVAC.
Es disposarà un període de 10 dies per formalitzar la inscripció i el pagament al Poliesportiu Antoni Blanc.
El dijous dia 6 a les 19.30 h es farà una Reunió per a mares i pares a la Sala de reunions del Poliesportiu Antoni Blanc. En aquesta trobada es presentaran els equips tècnics i de coordinació dels clubs i entre altres temes es parlarà de les metodologies a aplicar i els horaris de les escoles. Les activitats a les escoles esportives municipals s’iniciaran entre el dilluns 17 i el dimarts 18 de setembre.
Es pot consultar tota la informació respecte a les escoles esportives municipals al web www.emaf.cat o al poliesportiu Antoni Blanc.

About Author

Comments are closed.

background