Comencen a fer eclosió els ous de tortuga postos a Eivissa 

Cinc dels ous dipositats per dos tortugues babaues (Caretta caretta) aquest estiu a Eivissa han fet eclosió «i la resta vénen en camí», segons ha destacat el cap del servei de Protecció d’Espècies, Iván Ramos, que ha afegit que en «tres o quatre dies» podran néixer la resta d’exemplars.
Els ous han estat traslladats al centre de Sa Coma, on romandran en incubadores davant el previsible descens de les temperatures i amb l’objectiu d'»assegurar la viabilitat dels ous».
Un cop hagin nascut les tortugues, la intenció és traslladar als exemplars a centres com l’Oceanogràfic de València, on podran romandre un any aproximadament, perquè la viabilitat de les cries de sobreviure en estat natural és d’una possibilitat entre 1.000.
Recordam que a finals de juliol, una tortuga va dipositar 102 ous a la platja des Cavallet i dies abans, un altre exemplar va deixar 58 ous a Platja d’en Bossa. Mentre que els ous des Cavallet no han prosperat, els de Platja d’en Bossa sí que, de moment, segueixen endavant.

About Author

Comments are closed.

background