Comencen les Festes de Santa Maria

Les activitats començaran aquest divendres amb una xerrada feminista, titulada “La divisió sexual del treball a l’Estat Espanyol i la crisi de cures” al Jardí de Ses Eres a les 19.30 amb na Teresa Kindelan. Seguidament tendrà lloc l’encontre de joves poetes dels Països Catalans i donarà pas a l’actuació dels Sweet Lure.
El duet formenterer amb Júlia Benevelli i Miquel Tur format el passat any, ha continuat amb els seus estudis musicals i oferirà versions de les grans bandes de rock.
Ja el dissabte s’oferirà a la Plaça de Sant Francesc un vermut popular amb licors autòctons com frígola, herbes i vermut per donar pas a l anit de concerts a partir de les 22 hores amb: Capitán Mr. Litro des de Catalunya.
També des de Barcelona arriben ADALA & THE SAME SONG BAND. La formació tanca la trilogia de “Born•Cel•Ona” amb el disc que presentaran dissabte editat a principis d’any: ONA. El grup ha evolucionat a partir de A4 Reggae Orchestra, que era un dels grups habituals de les festes dels barris de Barcelona.
La nit la tancaran els eivissencs BILLY FLAMINGOS. Recentment han presentat el seu primer treball produït per en Joan Barbé (Projecte Mut) als Mangrana Studios d’Eivissa.
So cru i de blues amb un show enèrgic i contagiós per tancar els concerts del dissabte.
Les Festes de Santa Maria continuaran diumenge Dia de Santa Maria amb cucanyes infantils a les 18:30 al jardí de ses eres i una ballada de curt a les 21 hores a la plaça de Sant Francesc que donarà pas a la segona nit de concerts amb un acústic d’Aires Formenterencs.
Els formenterers son imprescindibles en les festes de la terra i obriran foc per donar pas als valencians AUXILI. Els ontinyentins arriben a Formentera amb els seus ritmes reggaes acompanyant lletres directes contra les tradicions arcaiques de les festes populars.
El seu darrer disc “Tresors” es el punt d’inflexió en la banda, després de la consolidació que han suposat els anteriors treballs “Dolç Atac” (2013) i “Instants cremant” (2016).
La nit la tancaran els Dj’s formenterers VINZ I JPPS amb la lectura del pregó de la Comissió de Festes de Santa Maria acompanyat d’un Concurs d’UCS.

About Author

Comments are closed.

background