Comencen les operacions d’urologia a l’Hospital de Formentera

Es tracta del primer servei quirúrgic que es trasllada a la nostra illa. Les principals intervencions que es realitzaran són cistoscòpies a la bufeta i la uretra amb introducció, mitjançant un tub, d’una càmera de vídeo per a exploracions; a més de biòpsies de pròstata i cirurgia menor ambulatòria, com són vasectomies, circumcisions i hidroceles.
S’estima que durant el primer any se superin les 100 intervencions quirúrgiques. Per assumir aquesta activitat es començarà amb un desplaçament dels cirurgians mensual, si bé la periodicitat s’adaptarà a la demanda assistencial.
Des de juliol de 2015, el servei d’urologia ofereix consultes a l’Hospital de Formentera, en un primer moment foren amb periodicitat quinzenal, i en l’actualitat s’ofereixen amb caràcter setmanal.
Des de l’inici de la posada en funcionament del servei a la nostra illa, fins a l’agost d’enguany, les consultes d’Urologia han superat el miler de visites. A més, s’han evitat 300 trasllats de pacients urològics amb tractaments de quimioteràpia, iniciats a l’Hospital de Formentera el 2015.

About Author

Comments are closed.

background