El Consell fa el sorteig davant notari de les places per la Mitja Marató i la 8KM

L’àrea d’Esports informa que ahir a la seu de la institució insular es realitzà el sorteig davant el notari de Formentera, Javier González Granado, de les places disponibles per la Mitja Marató Illa de Formentera i la 8KM.
El conseller d’Esports, Jordi Vidal, ha explicat que l’edició de la cursa de 2018, que tendrà lloc dissabte 12 de maig, serà especial perquè se celebra el 10è aniversari de la Mitja Marató, 10 anys en què «s’ha convertit en un referent que ens obliga a haver de fer aquest procediment de sorteig, que pensem que és el més just perquè tothom que vulgui participar en aquesta cursa tingui l’oportunitat de fer-ho».

3.000 places
En total hi ha 2000 places per la Mitja Marató i 1000 places per la 8KM, i s’han rebut 3.323 sol·licituds per participar en la Mitja Marató i 1.820 sol·licituds per participar en la 8 KM. Amb un programa informàtic que genera de nombres aleatoris s’ha extret el número agraciat per cada competició i a partir d’aquest s’ha establert l’ordre d’inscripcions fins a arribar a les 3.000 places.
En concret, per la Mitja Marató s’ha generat el nombre aleatori 164, així des del 164 fins al 2163, ambdós inclosos han estat els números que han obtingut plaça. Pel que fa a la 8KM s’ha estret el número aleatori 1.600, així els participants afavorits han estat des del 1600 fins al 1820 inclusivament i des del número 1 fins al 779 inclusivament.
Els corredors que han obtingut la plaça tenen entre el 14 de desembre i el 8 de gener per confirmar la inscripció. A partir del 8 de gener les places que no hagin estat confirmades passaran a mans dels següents preinscrits de la llista. Tota la informació la podeu consultar al web de la mitja marató.

About Author

Comments are closed.

background