Descomptes, Caps de Setmana Gastronòmics, esports i benestar per gaudir de Formentera a l’octubre

El Consell ha llançat la campanya ‘Descobreix Formentera a l’octubre’, una iniciativa amb la que els turistes que decideixin visitar l’illa durant aquest mes podran beneficiar-se de promocions i descomptes exclusius en allotjaments, transport marítim, lloguer de vehicles i activitats de turisme actiu. Podeu consultar el llistat d’empreses adherides a la campanya al web www.formentera.es.
En aquesta nova edició, destaca entre els dies 12 al 14 d’octubre la celebració del ‘Formentera Zen’, un esdeveniment dedicat a la salut, el benestar físic i emocional en un entorn excepcional. L’esdeveniment comprendrà una fira d’alimentació, xerrades i tallers de ioga, pilates i antigym.
També es preveu la celebració d’un Fòrum sobre la posidònia que tendrà lloc el 19 d’octubre, on es debatran temes sobre sostenibilitat, turisme i medi ambient, i en què participaran biòlegs i ONG. El projecte d’apadrinament seguirà en marxa fins al maig de 2019 a la pàgina web www.saveposidoniaproject.org.
També tendran lloc els Caps de Setmana Gastronòmics, del 5 al 7 i del 12 al 14, i està programada ‘La volta a peu’, entre els dies 11 i 14, i la Volta Cicloturista, entre el 26 i 28 així com la 37a Volta en Windsurf a Formentera, que serà el dia 16 d’octubre.

About Author

Comments are closed.

background