Desmantellada una banda que havia robat 400.000 euros en un hotel de Formentera

La Guàrdia Civil ha detingut quatre persones de nacionalitat romanesa, tres homes i una dona, per un delicte de robatori amb força.
La matinada del passat 29 d’octubre uns desconeguts forçaren la caixa forta d’un hotel emportant-se uns 400.000 euros.
L’institut armat centrà les seves investigacions en una ciutadana romanesa que havia treballat en el complex hoteler. Així, els agents identificaren tres homes relacionats amb aquesta dona i davant la sospita que abandonassin les Pitiüses, muntaren un dispositiu de vigilància tant a l’aeroport com al port de Vila.
Arran d’aquests seguiments la Guàrdia Civil detingué a dos germans que es disposaven a abandonar Eivissa per via marítima amb un vehicle. En el posterior registre de les seves pertinences es van trobar més de 178.000 euros dels sostrets a Formentera.
A més un altre dels implicats en el robatori havia abandonat l’illa i s’havia desplaçat fins a Madrid, on la Policia Judicial organitzà un altre dispositiu de seguiment amb el qual finalment es detingué al tercer sospitós. En el registre domiciliari practicat en una localitat madrilenya, es localitzaren més de 180.000 euros.
Aquell mateix dia s’arrestà a la quarta persona implicada quan aquesta baixava d’un avió a l’aeroport de Madrid-Barajas provinent de Bucarest.

About Author

Comments are closed.

background