El cinema acollirà la preestrena de ‘Formentera Lady’

El Consell de Formentera informa que la sala de cinema municipal acollirà el pròxim dimarts, 5 de juny, la preestrena de la pel·lícula ‘Formentera Lady‘, amb la presència del director Pau Durà i de l’actor protagonista José Sacristán. No es cobrarà entrada i s’activarà el sistema de taquilla inversa, de manera que els espectadors podran aportar la quantitat que considerin i la xifra recaptada es destinarà al Save Posidonia Project. La projecció serà aquest dimarts perquè és la data en què s’han pogut desplaçar els protagonistes de la cinta.

El Rodatge
Formentera Lady va ser rodada entre finals de març i mitjans d’abril del passat 2017. El rodatge de l’òpera prima del realitzador i també guionista Pau Durà, es va perllongar durant dues setmanes a Formentera a diferents localitzacions com la platja de Migjorn, la Fonda Pepe, el far de la Mola o el port de la Savina, entre d’altres. La història transcorre també en altres localitzacions com Dénia i Barcelona.
La pel·lícula és protagonitzada per en José Sacristán en el paper de Samuel. El repartiment compta també amb els actors Jordi Sánchez, Nora Navas i el jove Sandro Ballesteros que debuta en el paper d’en Marc, el nét de Samuel. L’elenc el completa Ferran Rañé, Mireia Ros, Pepa Juan i Juli Mira, a més d’un centenar de ciutadans de Formentera que hi van participar com a extres.

L’argument
La cinta ens narra la història d’en Samuel, que va arribar a la Formentera dels 70 i allí segueix. Viu sense llum en una casa a la platja i toca el banjo a un petit bar. Un dia rep la visita de la seva filla Anna i del seu nét Marc. Aturada des de fa temps, n’Anna ha acceptat un treball a França que l’obliga a anar-hi sola.
Després d’un primer rebuig del vell hippy, la seva filla li suplica que l’ajudi, encara que sols sigui una vegada en la seva vida. El fràgil i excèntric Samuel decidirà llavors fer-se càrrec del seu nét, establint amb ell una relació que el fa retornar a un passat amb algunes ombres. Tot un viatge crepuscular que serà esperançador i iniciàtic, i on Formentera, la seva gent i els seus paisatges esdevenen un protagonista més.

About Author

Comments are closed.

background