El Comitè de Competició abordarà l’encesa de bengales a Can Misses

La delegació a Formentera i Eivissa de la Federació de Futbol de les Illes Balears ha traslladat al Comitè de Competició l’encesa de bengales a la grada de l’estadi Can Misses, concretament on s’ubica la Penya Podencs Nics, uns fets que tengeuren lloc durant el partit de diumenge passat entre el CD Eivissa i el Ferriolense.
El delegat federatiu, Vicente Bufí ha assegurat a Noudiari.es que les sancions per aquestes accions «poden ser molt importants» i ha condemnat de manera contundent els fets.
En aquest sentit, el màxim mandatari del futbol pitiús ha assegurat que la responsabilitat última és de la directiva del club que juga com a local. D’aquesta manera, ha indicat que la solució passava per «cridar a la Guàrdia Civil i la Policia Local» i ha afegit que «si no param aquestes actituds, malament anam. Per guanyar 4 aficionats, acabarem perdent-ne a cent».
A més, un aficionat del club de Vila ha denunciat a les xarxes socials que els membres de la penya Podencs Nics també van consumir alcohol i drogues durant el partit.

About Author

Comments are closed.

background