El Consell aporta 15.000 euros als esportistes formenterers d’elit

El Consell informa que ha atorgat 15.000 € en ajudes a quatre esportistes formenterers especialitzats en surf de vela (Sergi Escandell i Mateo Sanz), atletisme (Andrea Romero) i tennis (Gemma Lairón).


Segons ha explicat el conseller d’Esports Jordi Vidal, «l’objectiu d’aquestes ajudes és facilitar la progressió dels esportistes i possibilitar el seu seguiment en les competicions d’alt nivell estatal i internacional en les que participen». Així mateix, Vidal ha puntualitzat que aquestes ajudes individuals es fan efectives gràcies al conveni de col·laboració signat dies enrere entre el Consell i la Fundació Balear de l’Esport.
Aquestes ajudes permetran als esportistes l’adquisició de material tècnic així com el sufragi de part de les despeses de desplaçaments a les competicions on participen i l’assessorament de nutricionistes, psicòlegs esportius, fisioterapeutes i d’altres serveis professionals inherents a la pràctica esportiva d’elit.
Els esportistes, per la seva banda, es comprometen a lluir en la seva indumentària de competició i d’entrenament l’emblema del Consell, a col·laborar i assessorar a la institució insular en el seu programa de valors esportius i a fer referència del patrocini del Consell a les xarxes socials.

About Author

Comments are closed.

background