El Consell convoca els vesins de Sant Ferran per informar sobre l’estat dels nous projectes

La reunió tendrà lloc el pròxim divendres 3 de novembre a les 19.30 hores al Centre de Majors de la localitat de ses Roques.
A la trobada, on hi assistirà el president del Consell, Jaume Ferrer, i la resta de consellers, es presentaran els projectes de millora dels carrers Guillem de Montgrí i València, les obres dels quals començaran a executar-se durant el mes de novembre.


També es presentarà el trasllat de la conselleria d’Educació, Cultura i Patrimoni, que en els pròxims mesos passarà a ocupar una planta baixa situada en el carrer Mallorca, al costat d’on ara s’ubica la conselleria de Turisme i Medi Ambient, i també on està a punt d’obrir-se el nou punt de lectura de Sant Ferran.
A més, es parlarà sobre la construcció de la nova escola i escoleta de Sant Ferran. Aquestes actuacions van en la línia de remodelar Sant Ferran i convertir-lo en el centre cultural de Formentera. DE fet el Consell té previst que quan s’inauguri la nova escola, es construeixi en el recinte de l’actual col·legi un espai dedicat a la cultura i a les arts.

About Author

Comments are closed.

background