El Consell d’Entitats reprèn demà les sessions dels pressupostos participatius

En la segona sessió del Consell d’Entitats dels pressupostos participatius 2018, està previst abordar l’estat d’execució dels projectes aprovats l’any passat, és a dir, el Parc infantil i juvenil de Sant Ferran i el Circuit de majors de la mateixa localitat.
A més, l’ordre del dia contempla l’avaluació dels 26 projectes presentats durant la primavera per part de 10 organitzacions de les 78 registrades al Consell d’Entitats. Cal mencionar que la partida econòmica destinada als pressupostos participatius d’enguany és de 325.000 euros.
A més, en la sessió de demà dimecres es realitzarà una proposta de sistema i calendari de votacions pel procés participatiu del present exercici i, finalment, es donarà pas a un torn obert de paraules.
La cita és demà dimecres, 21 de novembre, a les 19.30 h en primera convocatòria i a les 20.00 h en segona, a la sala de Plens del Centre de Dia, al costat de l’Hospital.
D’altra banda, el Consell ha recordat en un comunicat que està a la disposició de les associacions i entitats per actualitzar dades al Registre d’Entitats i procedir a la utilització del Casal d’Entitats. El telèfon de l’àrea de participació és el 971 32 12 75, i el correu electrònic participacio@conselldeformentera.cat.

About Author

Comments are closed.

background