El Consell inverteix més de 103.000 euros en preparar el partit de Copa del Rei

Concretament 103.487 euros, iva inclòs. D’aquesta xifra, 64.598 euros (sense iva) es destinen al muntatge i lloguer de les grades que donaran capacitat al Municipal a 2974 espectadors i 20.929 euros (sense iva) es dirigiran a pagar la il·luminació. A tot això caldria sumar-li 760 euros (sense iva) pels minibusos que traslladaran des del poble fins al camp a les persones amb problemes de mobilitat.

Les graderies ja estan instal·lades pel pròxim partit que el Formentera jugarà diumenge contra l’Hèrcules, i després del partit de l’Athletic, romandran al camp fins a la següent jornada de lliga en què el Formentera s’enfronta al Mallorca.

El president roig-i-negre, Xicu Ferrer, ha declarat que espera que l’encontre de Copa “a part d’un partit de futbol sigui una festa per tota l’illa” i ha animat a tots els formenterers a adquirir les seves entrades que, segons ha recordat, estan a la venda a les taquilles del camp del futbol, o al web de Trasmapi.

El Club assumirà una despesa de 34.500 € (iva inclòs) pel muntatge del partit. Segons ha detallat Ferrer, les despeses es divideixen en el trasllat, manutenció i allotjament dels operaris, personal contractat per l’organització, seguretat privada i tasques de neteja.

About Author

Comments are closed.

background