El Consell sol·licita formar part del Consorci Patrimoni de la Humanitat

El Ple del mes d’agost aprovà per unanimitat el passat divendres presentar al·legacions a la modificació que el Consell d’Eivissa va realitzar el passat juliol als estatuts del Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat. En concret el Consell Insular de Formentera vol formar part de les institucions del Consorci perquè dins les seves aigües es troba bona part d’un dels béns a preservar, les praderies de posidònia. Segons el conseller de presidència, Bartomeu Escandell, «les tasques del Consorci seran més eficaces si incorporen a totes les institucions que governen els territoris dels béns a preservar».
D’altra banda, en la sessió plenària també s’aprovà per unanimitat la proposta de l’equip de govern de Gent per Formentera relativa a l’elaboració de la carta arqueològica subaquàtica de Formentera, per conèixer i localitzar els béns arqueològics del fons marí de l’illa.

Propostes de l’oposició
A més, el Partit Popular aconseguí que s’aprovàs unànimement que es puguin gestionar des de l’OVAC els tràmits d’empadronament.
El Partit Socialista també obtingué la unanimitat per aprovar l’eliminació de la rebaixa del salari dels treballadors del Consell durant els primers vint dies de baixa per incapacitat temporal.
Així mateix, tots els consellers votaren a favor de la proposta de Compromís per millorar la senyalització de l’aparcament de Sa Senieta, a Sant Francesc.

Despatxos per l’oposició
A més a més el president del Consell, Jaume Ferrer, ha anunciat que els grups de l’oposició disposaran de noves dependències. Es tracta de tres despatxos, un per cada grup a l’oposició, situats al carrer Pla del Rei de Sant Francesc.
Ferrer ha informat que les oficines estan llestes per ser ocupades i que aquesta setmana estaran a disposició dels grups del Partit Popular, Partit Socialista i Compromís per ser visitats i iniciar-ne el trasllat.

About Author

Comments are closed.

background