El Consell subvenciona cursos de submarinisme per als residents

La institució insular ha signat acords de col·laboració amb els centres de busseig Formentera Divers i Vellmarí amb els que fa una aportació de 8.000 euros, 1000 més que l’any passat, a repartir aparts iguals entre els dos centres. Aquesta aportació permetrà que els residents que ho desitgin puguin gaudir un any més de descomptes d’entre el 40 i el 60% en cursos de iniciació, junior o continuació.

La Presidenta en funcions Susana Labrador ha explicat que l’objectiu del programa “Descobreix la Formentera submarina” és fomentar la pràctica d’aquest esport recreatiu entre els formenterers, “el busseig permet descobrir el paradís submarí que tenim a les aigües que ens envolten, i és important a l’hora d’involucrar la gent de Formentera en la importància de mantenir les praderies de posidònia i la fauna que hi habita”. D’altra banda, el conseller d’Esports Jordi Vidal ha destacat que “amb la posada en marxa del nou Centre d’Esports Nàutics es vol estendre aquest programa de busseig més enllà de l’estiu, de manera que aquells que treballen durant la temporada es puguin beneficiar també d’aquestes ofertes en els cursos”.

El programa “Descobreix la Formentera submarina” es ve fent des de fa més d’una dècada, el que ha permès que gairebé 800 residents s’hagin especialitzat en la pràctica del busseig. L’any passat es varen organitzar 37 cursos d’iniciació, una quinzena de cursos júnior i 25 cursos de continuació.

About Author

Comments are closed.

background