El Formentera busca la recuperació a la Copa

El Formentera juga avui a Mallorca el partit corresponent a la primera eliminatòria de la Copa Federació contra el Platges de Calvià. L’equip d’Iván Gómez Roa vol intentar a la Copa el que no ha aconseguit en tres partits de lliga, és a dir, sumar una victòria o almenys, marcar un gol.
Víctor Ruiz i Javi Rosa queden fora de la convocatòria per lesió, mentre que Maikel i Gorriz no han estat inclosos a la llista per motius tècnics. En canvi, jugadors que han diposat de pocs minuts, com els futbolistes de la pedrera Alejandro MayansElio Moya i John Osorio viatjaran amb l’exedició roja-i-negra.
El rival, el Platges de Calvià, ha començat amb bon peu la competició regular, sumant un empat contra el Felanitx i dues victòries contra Llosetense i Mercadal.
El partit entre el Platges de Calvià i el Formentera tendrà lloc aquesta tarda a les 17 h al camp de Magaluf. L’encontre de tornada es disputarà a Formentera el dimecres 12 de setembre. El guanyador de l’eliminatòria s’enfrontarà a la Penya Deportiva en una ronda a doble partit.

About Author

Comments are closed.

background