El Formentera elimina al Cacereño i passa a les semifinals de l’ascens

El Formentera ha superat la primera ronda del play-off d’ascens a Segona B i s’ha plantat a les semifinals per l’ascens. Després de l’empat sense gols al Municipal del passat cap de setmana, avui el conjunt entrenat per Iván Gómez Roa ha aconseguit empatar a dos contra el Cacereño a l’estadi Príncipe Felipe.
Moha ha obert la llauna ben aviat, al minut 11, en un xut des de la frontal que ha entrat a porta per l’escaire. Abans del minut 20, Omar ha rematat de forma espectacular des de l’interior de l’àrea fent pujar el 0 a 2 a marcador.
Abans del descans Dani Muñoz ha marcat pels extremenys en un cop de cap a la sortida d’una falta picada des de la banda. Quan s’havien jugat quinze minuts de la represa, Marcos Torres ha posat la igualada en una nova rematada de cap.
El Formentera ha sabut patir i mantenir la solidesa defensiva alhora que ha disposat d’alguns contracops que no ha pogut aprofitar. El xiulet final ha arribat amb el 2 a 2 a l’electrònic, un resultat que permet al Formentera ser al bombo del sorteig de la semifinal del play-off ascens a Segona B que es realitza dilluns a la tarda.