OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El Formentera es desmunta en cinc minuts fatídics a Santa Eulària (4-1)

La continuïtat a la Copa Federació del Formentera queda barda amunt després de la derrota d’ahir per 4 a 1 a Santa Eulària contra la Penya Deportiva, en el partit d’anada de la final autonòmica d’aquesta competició.
El duel fou bastant equilibrat, els penyistes es van avançar a la primera part i el Formentera empatà a la segona per mitjà d’un penal transformat per Javi Boix i provocat pel jugador de la pedrera, Elio Moya. Ara bé, quan semblava que el Formentera podia tornar a creuar es Freus amb un empat al sarró, els roig-i-negres van patir una desfeta que ha complicat molt el partit de tornada, el dimecres vinent a Sant Francesc. Així en els darrers cinc minuts de l’encontre, el Formentera va encaixar tres gols, deixant el definitiu 4 a 1 al marcador, un resultat amb el qual serà difícil optar al passi a la fase estatal de la Copa Federació.