El Formentera guanya a Elx

Victòria final dels formenterers que han fet un partit molt solvent davant d’un dels equips pensats per pujar a 2ªB. El Formentera ha merescut marcar molt abans, però finalment ha arribat el merescut gol.

El mític estadi Martínez Valero ha acollit un partit digne d’un camp amb tanta història futbolística. Al marge del resultat final, ambdós equips han desplegat el seu millor joc, oferint un bon espectacle als gairebé 7.000 assistents, uns 160 dels quals eren aficionats roig i negres.

Durant la primera part el Formentera ha dut la iniciativa durant molts minuts produint un parell de jugades d’autèntic perill, davant el segon classificat.

En la segona part els de Tito, han continuat aguantant a un potent Elx i amb varies jugades de perill i un penal clar  no assenyalat pel col·legiat, Montero de Lerma i una afició il·licitana enfadada amb el seu equip a qui han exigit millor joc.

Al minut 87 el partit si ha pitat un penal de Golobart sobre Juan Antonio, que el sevillà ha marcat

En aquest sentit el jugador murcià del Formentera, Javi Rosa ha fet anar a un centenar d’amics i familiars, que han aprofitat la proximitat d’Elx per flotar un autobús i nombrosos vehicles particulars, per animar al central formenterer.

 

About Author

Comments are closed.

background