El Formentera lamenta les «amenaces» de Pep Barceló

El Formentera ha fet públic el seu malestar per les crítiques al seu entendre poc fonamentades que l’entrenador de l’Alcúdia, l’ex del formentera, Pep Barceló, va llençar en la roda de premsa posterior al partit del passat diumenge a la nostra illa i que va finalitzar amb victòria dels roig-i-negres per 2-0.
Pep Barceló, després de la derrota del seu equip, va assegurar davant els mitjans que l’expedició mallorquina havia arribat en «unes condicions estranyes, pel tema del viatge». Així, l’Alcúdia hauria recalat al Municipal a les 11.25 h i segons el seu entrenador, els jugadors van haver de sortir al terreny de joc al cap de 20 minuts, a les 11.45 h, una versió que nega el Formentera. Barceló ha assegurat que això mai li «havia passat a Formentera, on sempre havia rebut un tracte exquisit». El preparador ha afegit que alguna cosa «havia canviat» al club formenterer i que la reacció del personal de l’entitat fou contundent: «ens han dit que ens fotéssim i que sortíssim a jugar en les condicions que estàvem».
En aquest sentit, Barceló assegurà que a l’Alcúdia li agrada tornar el mateix tracte que rep i advertí així del que es podria torbar el Formentera quan viatgi a la localitat mallorquina.

La versió del Formentera
Segons el Formentera, aquestes afirmacions de Pep Barceló, no reflecteixen la realitat de la situació. En un comunicat, el club assegura que el partit es va jugar a les 11.45 h a petició de l’Alcúdia, perquè era l’hora que millor s’ajustava als horaris dels seus desplaçaments. A més, l’equip mallorquí va arribar al Camp Municipal d’Esports de Formentera minuts abans de les 11.00 h, davant la mirada de molts testimonis presents a aquella hora a la instal·lació esportiva.
L’entitat roja-i-negra recorda que el nostre equip ha de fer desplaçaments cada 15 dies, la majoria dels quals són a Mallorca, i en repetides ocasions els nostres jugadors s’han hagut de canviar dins l’autobús per a poder arribar al camp preparats per a sortir a escalfar i amb la xerrada tècnica feta durant el trajecte. Tot perquè el partit comenci a l’hora puntual.
El club afegeix que és conscient que aquestes condicions no són idònies per afrontar un partit i no les desitja per a cap equip. Però, en el cas de l’Alcúdia, no és el mateix, així el Formentera reitera que l’equip alcudienc va arribar 45 minuts abans de l’encontre, temps suficient per a fer un escalfament en condicions i estar preparats per al partit.
A més, el comunicat precisa que tant el delegat com els directius del club són els mateixos que en les últimes 3 temporades i que varen intentar de satisfer totes les necessitats de l’Alcúdia i en cap moment ningú es va dirigir a ells amb els termes «foteu-vos».
El club també considera que les «amenaces» sobre el tracte que rebrà el Formentera en la visita a Alcúdia estan absolutament fora de lloc i les atribueix a la impotència generada per la derrota del seu equip.

About Author

Comments are closed.

background