El Formentera organitza l’expedició roig-i-negra per recolzar l’equip a Villaviciosa

El Formentera ofereix el viatge organitzat a la localitat asturiana de Villaviciosa per acompanyar a l’equip en el partit de tornada de la semifinal de play-off d’ascens a Segona B contra el CD Lealtad, que se celebra diumenge 16 de Juny a les 18.00 h a l’Estadi Les Caleyes.
Es tracta d’un encontre decisiu que dirimirà quin equip passarà a la ronda final de play-off, l’últim pas per accedir a la categoria de bronze del futbol espanyol. El Formentera viatja amb l’avantatge de l’1 a 0 aconseguit al Municipal el passat cap de setmana gràcies al gol de Moha.
El club indica que el trajecte s’està tramitant a través de l’agència de viatges Es Freus i partirà dissabte amb el vol d’Eivissa a Barcelona de les 9.20, des del Prat s’agafarà un altre avió amb destí a Oviedo. L’estada es farà a un hotel de la localitat de El Berrón (a uns 30 km de Villaviciosa), on també s’allotja la plantilla de l’equip. La tornada serà dilluns, amb arribada prevista a Eivissa a les 16.10 h. Per més informació podeu accedir aquí.

About Author

Comments are closed.

background