El Formentera reacciona tard a Vila-real (3-2)

Els roig-i-negres caigueren ahir per 3 a 2 en un partit dominat pels locals, que s’avanaren al primer temps. Juan Antonio empatà a la segona part amb una espectacular diana des del migdecamp. El filial de l’equip de primera restablí el marcador a favor i en només dos minuts marcà dos gols. Amb els 90 reglamentaris ja complets, Kiko escurçà distàncies i posà el definitiu 3 a 2 al marcador.

Amb aquesta derrota el Formentera queda en 14a posició, a només un punt de les places de descens. D’altra banda, la Penya Deportiva no passà de l’empat a 2 a Santa Eulària contra el cuer, el Deportivo Zaragoza. Els de Dani Mori són avant-penúltims amb tres punts menys que el Formentera.
A més, l’Atlètic Balears empatà sense gols amb el Badalona i segueix a mitja taula, mentre que el lider, el Mallorca, guanyà 0 a 2 al camp de l’Ebro.