TOP

El Formentera remunta contra el Murense (2-1)

El Formentera va guanyar ahir per 2 a 1 al Murense, equip virtualment de Preferent. Els mallorquins van començar avançant-se en el marcador gràcies a un gol de penal. Però els roig-i-negres imposaren el seu joc i abans del descans, Moha ja havia aconseguit la igualada.
En la represa Ferreres no va aprofitar un penal a favor del Formentera que va aturar el porter mallorquí, tot i això al minut 62 de nou Moha, de cap, posava el definitiu 2 a 1 a l’electrònic. Amb aquest triomf, el Formentera suma 79 punts i segueix quart a la classificació, en zona de play-off, a falta de dos partits per finalitzar la competició regular: el pròxim diumenge al Municipal contra el Platges de Calvià i la darrera cita, al camp del Felanitx.

La Penya guanya la seva quarta Lliga
La Penya Deportiva en va tenir prou amb un empat sense gols davant del Llosetense per guanyar la Lliga de Tercera a falta de dues jornades perquè finalitzi.
D’altra banda, destacam que el Portmany s’ha proclamat campió de la Lliga Regional Preferent, després de guanyar al Formentera B per 5 a 2. Així, els de Sant Antoni disputaran el play-off per intentar jugar l’any vinent a Tercera Divisió.