El Formentera s’enfronta al Constància, l’únic equip que l’ha guanyat en Lliga

A Formentera no s’ha oblidat l’única derrota en Lliga, registrada contra el Constància el passat 26 d’agost i que estigué agreujada perquè tengué lloc a casa, en el primer partit de la temporada al Municipal, i perquè per número d’oportunitats i joc desplegat, els d’Iván Gómez Roa no van merèixer aquell rebat tan sever. Aquest diumenge els roig-i-negres tenen l’oportunitat de fer provar als d’Inca la mateixa medicina.

Els mallorquins han començat l’any amb derrota davant del penúltim, el Murense, i en canvi el Formentera ve d’encadenar tres victòries consecutives i és segon a cinc punts de la líder, la Penya Deportiva. Això sí, el Formentera no podrà comptar ni amb Górriz, que amb l’operació a l’espatlla pràcticament s’acomiada de la temporada, ni amb el nou davanter, Wadir da Silva, que ja té fitxa i anirà convocat, però no estarà al cent per cent per molèsties físiques.
La cita és diumenge a les 12.30 h al Nou Camp d’Inca i com sempre, 15 minuts abans, començarà la transmissió de Ràdio Illa amb en Xavi Guasch.

About Author

Comments are closed.

background