TOP

El Formentera suma la sisena victòria consecutiva a Binissalem (1-2)

El Formentera perllonga el seu bon estat de forma aconseguint tres punts importantíssims en un dels camps més complicats de la categoria, el del Binissalem. L’equip roig-i-negre, que presentava un onze amb baixes importants com són les d’en Víctor Ruiz i en Samu, ha fet un partit molt seriós en un terreny de joc difícil de jugar-hi per les seves dimensions reduïdes i davant d’un conjunt local amb jugadors que marquen la diferència.

El partit s’ha jugat al mig camp dels dos equips, amb contínues recuperacions de l’un i l’altre i molta intensitat defensiva. Gràcies precisament a aquest bon ofici en defensa, el Formentera ha pogut llançar diverses contres perilloses, sempre buscant diagonals que superessin el mig camp contrari. Finalment, després d’algunes aproximacions a l’àrea rival, a les darreries de la primera part, Alberto Górriz ha avançat el Formentera amb un cop de cap que ha culminat un servei de banda llarg.

A la represa, el guió ha seguit pràcticament igual, amb un treball defensiu molt intens que ha permès al Formentera no patir excessivament. A més a més, les coses s’han posat molt de cara quan al quart d’hora de la segona part, Mourelo, també de cap, ha fet pujar el 0 a 2 al marcador. El Binissalem no ha tingut més opció que llençar-se a l’atac, una aposta que ha portat als mallorquins reduir distàncies (1-2). En el tram final de l’encontre i malgrat alguna ocasió a banda i banda, l’electrònic ja no s’ha mogut més.

Per tant, cop a la taula del Formentera vencent a un dels camps complicats de la categoria i anant a dinar líders a expenses de què facin els seus rivals al capdamunt de la classificació en els partits d’avui diumenge tarda.