El Formentera viatja a Mallorca per enfrontar-se a un Binissalem en hores baixes

Després que el dijous el Formentera sumàs la cinquena victòria consecutiva contra el Sóller (4-1), aquest cap de setmana els roig-i-negres jugaran al Camp Miquel Pons contra el Binissalem, amb l’aspiració de seguir la cursa pels llocs de play-off, una fita que es troba a només un punt de distància.
Els mallorquins, que la temporada 2012/13 militaren a Segona B, passen actualment per hores baixes i ocupen la tretzena posició a la taula. En la jornada de dijous empataren a 2 a casa del cuer, el Murense, i en els últims cinc partits només han aconseguit una victòria.
Pel que fa a les baixes del Formentera, l’entrenador, Iván Gómez Roa, no podrà comptar amb els lesionats Agus, Cifre i Javi Rosa, mentre que Manu Torres és dubte perquè pateix molèsties físiques des del partit contra el Sóller. El partit de la tretzena jornada de Lliga entre el Binissalem i el Formentera es disputa a Mallorca aquest diumenge a les 12.30 h i, com sempre, 15 minuts abans començarà la transmissió amb en Xavi Guasch.

About Author

Comments are closed.

background