El Formentera vol donar oportunitats als joves del filial

El Formentera ha fet pública una declaració d’intencions de cara la campanya vinent: “Donar més protagonisme a diversos jugadors de l’equip filial” en el combinat Tercera i, per aquest motiu, alguns dels futbolistes de la pedrera “començaran a entrenar a les ordres d’Ivan Gómez Roa durant la pretemporada”, afirma el club en un comunicat. És el cas d’Elio Moya, migcampista atacant, i el porter, John Osorio, que seguiran competint amb l’equip filial a Regional Preferent, encara que aniran convocats amb el primer equip en cas de necessitat.
Amb els dos joves futbolistes, i el ja anunciat Alejandro Mayans, són tres els jugadors del filial que de moment promocionaran al primer equip durant la temporada. Els joves del filial s’incorporaran als entrenaments del primer equip el pròxim dilluns, 16 de juliol, dia que comença la pretemporada, amb sessions que es portaran a terme a les tardes per evitar la forta calor dels matins. Una vegada passi l’estiu, els entrenaments es realitzaran en sessió matinal.
Elio Moya, començarà la pretemporada amb el primer equip, però per qüestions laborals, no podrà seguir entrenant durant l’hivern. Pel que fa a John Osorio, el porter sí que podrà entrenar durant tot l’any amb el primer equip i esdevindrà el tercer en plantilla, juntament amb Uri Vives i Pepelu Villar.

About Author

Comments are closed.

background